Νατάσσα Παπαδοπούλου

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Bio

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Νατάσσα, έχω γεννηθεί στη Σπάρτη Λακωνίας και έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Δεκέμβριο του 2021. Ωστόσο, ξεκίνησα τις σπουδές μου από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, όπου μου έδωσε και το έναυσμα να εντρυφήσω περισσότερο στην ψυχολογία και να αγαπήσω την επιστήμη. Έχω πραγματοποιήσει την πρακτική μου άσκηση στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ στα Ιωάννινα, σε ασυνόδευτα παιδιά, κάνοντας συνεδρίες σε εφήβους πρόσφυγες και οικογένειες προσφύγων, όπου και συνέχισα εθελοντικά. Κατά τη διάρκεια, παρακολουθούσα πλήθος σεμιναρίων. Έχω περάσει από διαφορετικές δουλειές εντός και εκτός πλαισίου, γεγονός που μου έδωσε ποικίλα εφόδια.

Ονειρεύομαι ένα κόσμο περισσότερο ανοιχτό & ψυχικά υγιή και λιγότερο εγκλωβισμένο στις κανονιστικές ηθικές και αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Σήμερα εργάζομαι στις ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ ως ψυχολόγος, αλλά και υποστηρικτικά στο οργανωτικό κομμάτι και τη διαχείριση των social media,ενώ παράλληλα εκπαιδεύομαι στο τετραετές πρόγραμμα Συστημικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας των Συνηχήσεων.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...