αγκαλιές

Κοινοποίηση


Οι αγκαλιές μας εχουν λείψει πολύ απο την αρχή αυτής της πανδημίας. Η αγκαλιά ειναι ασφαλής όταν περιέχει την αγάπη ως πράξη ελευθερίας.

αγκαλιές: γονεικές, συνομήλικες, φιλικές, ερωτικές, παιδικές, ενήλικες, παιχνιδιάρικες, ανυπάκουες, κοινωνικές, ταξιδιάρικες, γήινες και διαστημικές, πρωινές, απογευματινές, νυχτερινές, σφιχτές, απαλές, δειλές, θαρραλέες, ζουζουνιάρικες, σοβαρές! Όλες χωράνε , αρκεί να είναι αγαπητικές και ελευθεριακές!

Πάντα μου άρεσε να λέω πως οι αγκαλιές είναι σπουδαίο να είναι ελευθεριακές και οι αγάπες μας θεραπευτικές, δίχως ενοχή, ντροπή και καταναγκασμούς.

Κάθε μορφή αγκαλιάς από την οποία δεν μπορείς αυτοβούλως να αποχωριστείς δεν μπορεί παρά να οδηγεί στην καθήλωση ή την ταπείνωση.

Το πιο σπουδαίο εργαστήριο που έχουμε δημιουργήσει στην καταξιωτική έχει σαν θέμα τα αποθέματα που προκύπτουν από τις αγκαλιές της τρυφερότητας, της αγάπης και κυρίως της απενεχοποίησης, εκείνες δηλαδή που σε προετοιμάζουν να τις αφήσεις αδειανές, όταν νοιώθεις πως αυτό χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Πολύ συχνά σκέφτομαι πόσο τυχερά είναι τα παιδιά που μεγάλωσαν με αυτές τις αγκαλιές και πόσο γενναίοι είναι οι άνθρωποι που βρήκαν το θάρρος να επαναστατήσουν σε μια αγκαλιά φυλακή .

Στις ΣΥΝΗΧΗΣΕΙΣ επιλέγουμε να γιορτάσουμε τη σημερινή παγκόσμια ημέρα της αγκαλιάς με ένα βίντεο από την Πανελλήνια ομοσπονδία ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας και με ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο του Μπουκάι για τις αγκαλιές της αγάπης!

Κοινοποίηση

Ρωτήστε μας ότι σας ενδιαφέρει συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...