Τι μπορείς να κάνεις με μια ιδέα;(video)

Κοινοποίηση

Ένα  παιδί έχει μια δημιουργική  ιδέα αλλά δεν είναι σίγουρο τι να την κάνει. Δεν ξέρει αν θέλει να την εκφράσει σε άλλους ανθρώπους, αν θέλει να την υποστηρίξει, αν είναι καλύτερο να την απαρνηθεί γιατί φοβάται την απόρριψη και το χλευασμό Αρχικά αποφασίζει να  την εγκαταλείψει αλλά σιγά σιγά η ιδέα του δυναμώνει και  καθώς αυτό εμπιστεύεται τον εαυτό του η ιδέα του ανθίζει και το παιδί θέλει να αλλάξει τον κόσμο!

Αυτό το βιβλίο καταπιάνεται με την δυσκολία που έχει γενικά ο κόσμος στις νέες ιδέες. Ταυτόχρονα μας  δείχνει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δικές μας αμφιβολίες και την κριτική από τους άλλους όταν υποστηρίζουμε τις ιδέες μας με αυτοπεποίθηση. Αν μπορούμε να επιτρέψουμε να γεννηθούν ιδέες και να τις φροντίσουμε να αναπτυχθούν πριν τις απορρίψουμε  τότε δημιουργούμε το χώρο για να  συμβούν σπουδαία πράγματα!

Αυτή η ιστορία μιλά  για την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία!

Ο συγγραφέας του βιβλίου Kobi Yomada  αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση δημιουργού που μέσα από τα βιβλία του, που κάθε άλλο παρά, παιδικά μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε μας προσκαλεί να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις και τα εμπόδια που μας κρατούν μακριά από τη φαντασία και την δημιουργικότητα!

 

Κοινοποίηση

Ρωτήστε μας ότι σας ενδιαφέρει συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...