Μια ιστορία για τη δύναμη του δώρου

Κοινοποίηση

Μια ιστορία για τη δύναμη του δώρου

ένα τρυφερό βίντεο για το αποτύπωμα που αφήνει η εμπειρία του δώρου στη ζωή μας

Το «One Small Step» αφηγείται την ιστορία της Luna, η οποία ονειρεύεται να γίνει αστροναύτης . Με την υποστήριξη του πατέρα της, ο οποίος διευθύνει μια επιχείρηση επισκευής παπουτσιών από το γκαράζ του, η νεαρή Κινεζοαμερικανίδα πρωταγωνίστρια μεγαλώνει με φιλόδοξα όνειρα και τελικά πηγαίνει στο κολέγιο όπου αντιμετωπίζει μια σειρά από προκλήσεις και αποτυχίες.

 

«Το One Small Step μια ιστορία για όλους τους ανθρώπους που  κυνήγησαν ένα όνειρο που μοιάζει αδύνατο  και για  την οικογένεια που τους στήριξε σε αυτή την προσπάθεια.”

 

“Θέλαμε να αναλογιστούμε το πραγματικό και προσωπικό κόστος των φιλοδοξιών της Luna. Οι σχέσεις της με τους στόχους της και τον πατέρα της αλλάζουν καθώς η ζωή παρουσιάζει νέες πραγματικότητες. Τα όνειρα αφήνουν ένα σπόρο στις  καρδιές μας όταν είμαστε νέοι και αποκτούν νέο νόημα με την εμπειρία και την ηλικία. Αυτό το βασικό συναίσθημα καθόρισε τη βαθιά μου σχέση με αυτήν την ταινία. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήμουν σε αυτό το ταξίδι με μια τόσο ειλικρινή ομάδα καλλιτεχνών και ονειροπόλων. Η ιστορία της Luna είναι γεμάτη με τις πλούσιες εμπειρίες ζωής της ταλαντούχας, ποικιλόμορφης ομάδας εδώ στα Taiko Studios. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε με τον κόσμο!».      – Andrew Chesworth (σκηνοθέτης)

Κοινοποίηση

Ρωτήστε μας ότι σας ενδιαφέρει συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...