Ατομική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική

Κοινοποίηση

Κάθε άτομο μπορεί να εγκλωβιστεί σε μη παραγωγικά σενάρια και μοτίβα σχέσεων που να του δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και να επηρεάζουν τη λειτουργικότητα του.

Η ατομική ψυχοθεραπεία στοχεύει στην ενδυνάμωση του ατόμου ώστε, μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και σεβασμού να εκφράσει δυσφορικες σκέψεις και συναισθήματα καθώς και να αναζητήσει νέους δρόμους και αφηγήσεις για τη ζωή του.

Στοχεύει ακόμη στην ανάδειξη και κινητοποίηση των αποθεμάτων, των δυνατοτήτων του ατόμου που θα του επιτρέψουν να πραγματοποιήσει χρήσιμες αλλαγές για τις σχέσεις του και τη ζωή που ονειρεύεται.

Θεωρούμε ότι η ατομική ψυχοθεραπεία είναι ένα προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο οι άνθρωποι συνδέονται με όλες τις πλευρές του εαυτού τους και δίνουν νόημα και απαντήσεις όταν υπάρχουν αδιέξοδα.

Είναι μια πορεία αυτο ανακάλυψης όπου αναδεικνύονται τόσο οι εσωτερικές πλευρές που συνδέουν τον εαυτό με τις δυνάμεις και τα αποθέματά του, με τις επιθυμίες και τα όνειρά του, όσο με τους άλλους ανθρώπους και την ιστορία του.

Σε αυτό το ταξίδι οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους για να φροντίσουν τα τραύματα και τις ευάλωτες πλευρές τους, για να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις δυσκολίες τους αλλά και να μπορέσουν να απολαύσουν το δώρο της ζωής.

Ο θεραπευτής και η θεραπεύτρια αποτελούν πολύ περισσότερο ένα συνοδοιπόρο σε αυτό ταξίδι, ένα πρόσωπο που μέσα από το διάλογο βοηθά όσες και όσους ζητούν βοήθεια να φωτίσουν όλα εκείνα τα κομμάτια του εαυτού που χρειάζονται ανατροφοδότηση και φροντίδα. Στα πλαίσια της ατομικής ψυχοθεραπείας δύνεται στον/ στην θεραπευόμενο/η όλος ο χώρος και ο χρόνος που χρειάζεται ώστε να υπάρξει ανακούφιση από τον πόνο και τη δυσφορία που βιώνει με στόχο να γίνει ο πρωταγωνιστής και η πρωταγωνίστρια της ζωή του/ της.

Κοινοποίηση

Ρωτήστε μας ότι σας ενδιαφέρει συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...