Κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που αγαπάμε τις ιστορίες. Γιατί μέσα από τη δύναμη της λέξης γεννιέται ένα ταξίδι. Μια γνωριμία με καινούργιους ανθρώπους και κόσμους. Μία επανασύνδεση με έννοιες και εμπειρίες που γνωρίζουμε, ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Με ιδέες και συναισθήματα που έχουμε ξεχάσει ή έχουμε κρύψει βαθιά μέσα μας. Δεν έχει σημασία αν θα το ονομάσουμε «παραμύθι» ή «ιστορία». Σημασία έχει ότι σε κάθε ιστορία υπάρχει μία άφιξη. Υπάρχει η διαδρομή. Και υπάρχει ο προορισμός.

Το παρόν άρθρο ερμηνεύει ένα συστημικό και δομημένο εννοιολογικό μοντέλο για την αξιολόγηση και την παρέμβαση στην κρίση που διευκολύνει το σχεδιασμό και την αποτελεσματική βραχεία θεραπεία σε έξω-νοσοκομειακές ψυχιατρικές κλινικές, σε κοινοτικά κέντρα ψυχικής υγείας, σε συμβουλευτικά κέντρα ή σε δομές παρέμβασης στις κρίσεις.

Πριν από 4 χρόνια βρισκόμουν στην Θεσσαλονίκη για να υλοποιήσω μια εκπαίδευση στην Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση. Περπατώντας στην παραλία με απασχόλησε για πρώτη φορά η

Featured Video Play Icon

Σε αυτή τη διαδρομή , προς την ανθεκτικότητα, το πιο όμορφο είναι η κατανόηση της ευαλωτότητάς μας, το “ησύχασμα” όλων εκείνων των επικριτικών φωνών που επιμένουν να μας κουνούν απειλητικά το χέρι κάθε φορά που δεν τα καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της καθημερινής μας ζωής!

η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών για το πρόγραμμα με θέμα την ψυχική ανθεκτικότητα είναι η Κυριακή 14/2/2021 .Αναλυτικές λεπτομέρειες στο: https://synixiseis.gr/?p=2353&fbclid=IwAR2arLRxC9Kh_VdNKkm0JUlzdiMXLq_X7zE84hNZ89hML3eHaJLgNZVrBsY

Load More