Συν-δημιουργούμε τις σχέσεις, τους δεσμούς και την επικοινωνία με καταξιωτικές πρακτικές. Η αξιοποίηση της Καταξιωτικής Συστημικής Διερεύνησης στην ψυχοθεραπεία, τη συμβουλευτική και τη φροντίδα.

Η εκπαιδευτική δράση με τίτλο : “Συν-δημιουργούμε τις σχέσεις, τους δεσμούς και την επικοινωνία με καταξιωτικές πρακτικές” απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τη θεωρία, την μεθοδολογία και τις πρακτικές του Συστημικού Συνθετικού Μοντέλου Καταξιωτικής Διερεύνησης.

Η εκπαίδευση έχει ως βασικό στόχο την απόκτηση δεξιοτήτων εκ μέρους των συμμετεχουσών και των συμμετεχόντων, ώστε μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης να είναι σε θέση να εργαστούν με άτομα, ομάδες, συστήματα και οργανισμούς αξιοποιώντας την Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση.

Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδεύτριες της συγκεκριμένης δράσης έχουν μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχες εκπαιδεύσεις επαγγελματιών από το χώρο της ψυχικής υγείας, φροντιστών/τριών από το χώρο της της παιδικής προστασίας, επαγγελματιών που εργάζονται με πρόσφυγες κ.α.

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *