.Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Σε αυτό το σεμινάριο θα βιώσουμε τη Δύναμη της Αναπνοής και την πολύτιμη χρησιμότητα που έχει για την υγεία μας.
Με τη σωστή χρήση της Αναπνοής (εισπνοή- εκπνοή) μέσω της κυκλοφορίας του αίματος, αναζωογονούνται τα κύτταρα του οργανισμού, πραγματοποιείται η επαρκής αιμάτωση και οξυγόνωση του εγκεφάλου, αποκαθίσταται η ισορροπία Συμπαθητικού –Παρασυμπαθητικού Νευρικού Συστήματος καθώς και η καλή λειτουργία των ενδοκρινών αδένων και του ορμονικού συστήματος, προλαμβάνοντας το στρες και τις κρίσεις πανικού.
Με το σεμινάριο αυτό αποκτούμε μια σφαιρική αντίληψη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν, ώστε η σκέψη μας να λειτουργεί πολυεστιακά και όχι μονοεστιακά.
Επίσης, η Αναπνοή -κυρίως η διαφραγματική- παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ορθή στάση του σώματος και τη βάδιση αλλά και στη σωστή εκφορά του λόγου μας. Ο προφορικός λόγος και η στάση του σώματος δηλώνουν την προσωπικότητά μας και γενικότερα τη στάση μας απέναντι στην ζωή. Είναι ο καθρέφτης της επικοινωνίας μας με τους συνεργάτες, τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Με λίγα λόγια, η σωστή Αναπνοή μας εκπαιδεύει να είμαστε συνειδητοί στα λόγια και τις πράξεις μας.
Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να συμβαδίσετε με τη σοφία και τη γνώση του σώματός σας. Η γνώση του σώματος είναι φύλακας και θεραπευτής της ύπαρξής μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
• Ανατομία της στάσης του σώματος
• Ανατομία και πρακτική της αναπνοής
• Αναπνοή και εκφορά λόγου
• Τι είναι η ζωτική ενέργεια QI
• Ενεργειακά κανάλια ζωτικότητας
• Διατάσεις ενεργειακών καναλιών
* Πρακτικές ασκήσεις αντιμετώπισης πόνων και κινήσεις ευεξίας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 6 ΩΡΕΣ

Συντονίστρια Βούλα Ξύκη

τηλέφωνο επικοινωνίας 6977707746

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *