Νικολέττα Ροδιτάκη- δασκάλα Γιόγκα

  • από

Μετά από μακρόχρονη πορεία στην μαθητεία της γιόγκα, ξεκίνησα εκπαίδευση στο σύστημα της Ashtangha Vinyasa Yoga.
Άμεση μαθήτρια της Χριστίνας Καρυτινού Ireland πιστοποιήθηκα από την ίδια ως δασκάλα πρώτης και δεύτερης σειρά της Ashtangha.

Έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια με τους Manju Pattabhi Jois, τον γιο του Sri K. Pattabhi Jois ιδρυτή της Ashtangha Vinyasa Yoga. Επίσης με καταξιωμένους δασκάλους όπως τον David Swenson, Danny Paradise, Gregor Maehle.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Αστάνγκα Βινυάσα Γιόγκα Ελλάδας. 

Εδώ και 2 χρόνια αναγνωρίζοντας τη συμβολή της γιόγκα στην ψυχική ενδυνάμωση όταν διδάσκεται με τον κατάλληλο τρόπο ξεκίνησα να εκπαιδεύομαι:

  • στο πως η γιόγκα διδάσκεται στις φυλακές (σεμινάριο στο Vancouver του Καναδά με τον James Fox ιδρυτή του Prison Yoga Project)
  • στο Trauma Sensitive Yoga του David Emerson από το Center for Trauma and Embodiment της Μασαχουσέτης ΗΠΑ, μια προσέγγιση γιόγκα που λειτουργεί συμπληρωματικά με την ψυχοθεραπεία στη θεραπεία ψυχικού τραύματος.

Στο πλαίσιο αυτής της εκπαίδευσης παράλληλα με την ιδιωτική μου εργασία με ομαδικές και ατομικές συνεδρίες γιόγκα, από το 2018 παρέχω εθελοντικές υπηρεσίες στο Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού- Θήβας.

τηλέφωνο επικοινωνίας :6936625695

email info@synixiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *