Μήνας: Φεβρουάριος 2020

οι φόβοι μας ως ματαιωμένες επιθυμίεςοι φόβοι μας ως ματαιωμένες επιθυμίες

Το ξημέρωμα άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου. Στην αρχή δεν την αναγνώρισα, νόμισα πως ήταν ο Παρδαλός από το σαλόνι, ένας ξετσίπωτος φόβος που είχα περιμαζέψει από τα σκουπίδια δυο-τρεις μέρες πριν.

Βούλα ΞύκηΒούλα Ξύκη

Βούλα Ξύκη Εναλλακτική   φυσιοθεραπεύτρια ΚΛΕΙΤΟΥ 19  –  ΤΚ 15771 ΙΛΙΣΙΑ  –  ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 2107791913  –  6977707746 Email : vouxian@gmail.com Γεννήθηκα στην Αθήνα. Εκπαιδεύτηκα  : στην κλασσική φυσικοθεραπεία,  στην φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση  ψυχοσωματικών συμπτωμάτων με φυσικές μεθόδους, από την Κινέζικη Παραδοσιακή Ιατρική , δηλ.  στην ολιστική αντιμετώπιση του ατόμου εστιάζοντας στο αίτιο του συμπτώματος.  Απόφοιτη Ανωτέρας Δραματικής […]

ένα μουσικό λεξικό με αφορμή την αγάπη και την ψυχοθεραπείαένα μουσικό λεξικό με αφορμή την αγάπη και την ψυχοθεραπεία

Η ιδέα για τη δημιουργία, από κοινού με άλλους ανθρώπους, ενός μουσικού λεξικού για την ψυχοθεραπεία, ξεκίνησε σαν μια προσπάθεια να συν- κατασκευαστεί μια εναλλακτική αφήγηση για το πως διαφορετικοί άνθρωποι νοηματοδοτούμε την ψυχοθεραπεία και ορισμένες πολύ σημαντικές λέξεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με αυτή όπως είναι για παράδειγμα η εμπιστοσύνη ή η αγάπη.